’Youth Leader’ i Myanmar

– Vil du være ’youth leader’ i Myanmar og gøre en forskel sammen med andre unge frivillige?

Så har du nu muligheden! To unge fra Myanmar og to fra Danmark vil som ’youth leaders’ arbejde med ‘Minglabar Myanmar – Fundament for Forandring’ om at skabe udvikling i Myanmar – med alt betalt!

Hent opslaget her.

Hvad vil det sige at være ‘youth leader’?

Som ’youth leader’ vil du arbejde for at understøtte ‘Foundation For Change’ (FFC) i Myanmar. Du vil deltage i et to-ugers forberedelseskursus hos DUF, inden du rejser til Myanmar (Yangon), hvor du vil bo og arbejde i 7 ½ måned sammen med tre andre ’Youth Leaders’. Forløbet slutter i Danmark, hvor alle fire ’youth leaders’ i en måned vil være en del af Minglabar Myanmars oplysningskampagne.

Hvornår er det?

Forløbet starter d. 26. August 2016 til forberedelseskursus hos DUF. Det fortsætter i Myanmar indtil april og slutter i Danmark i maj 2017.

Hvad er kravene?

Du skal være mellem 18 og 30 år og kunne arbejde fuldtid (25-37 timer pr. uge) i de 9 måneder. Du vil få alle udgifter dækket (fly, bolig, transport, forplejning, forsikring, etc.) og modtage lommepenge.

Hvad er opgaverne?

De fire ’youth leaders’ vil arbejde for at understøtte ‘Foundation for Change’ (FFC) ved at:

  • Administrere ‘The Youth Hub’ – et sted for unge frivillige i Myanmar (Yangon),
  • Støtte de unge frivillige i at udvikle og eksekvere frivillige projekter,
  • Arrangere aktiviteter i ‘The Youth Hub’ for de frivillige,
  • Facilitere workshops om f.eks. ungeledelse, kommunikation, frivillighed, projektkoordinering, motivation, etc.

Hvem kan søge?

Alle mellem 18 og 30 år, der har interesse, dedikation og motivation til at arbejde med og for unge frivillige i Myanmar. Du skal have erfaring med frivilligt arbejde, kunne snakke og skrive på engelsk, og det er en fordel, hvis du har erfaring med at facilitere workshops.

 

Hvordan kan jeg søge?

Send en ansøgning til info@MinglabarMyanmar.dk senest d. 20. juli 2016. Skriv hvorfor du gerne vil være ’youth leader’ og hvilke relevante kompetencer og erfaringer, du har.