Task Force: Efterår 2018

Nu har du sidste mulighed for at rejse med Minglabar Myanmar! Task Force giver dig en enestående mulighed for at møde ‘Det gyldne land’, Myanmar på en måde, kun få har oplevet.

Du vil sammen med andre unge fra Danmark og Myanmar møde kulturen i farver, dufte og indtryk.

Som en del af Task Force kommer du til at møde de lokale frivillige, du vil afholde og deltage i workshops og besøge et eller flere af de frivilliges projekter. På rejsen vil der også være tid til sightseeing i Myanmar: Et land i rivende udvikling, men stadig med store levn fra dengang landet var en britisk koloni.

I forbindelse med rejsen bliver du en del af Task Force-holdet, der har til opgave at formidle projektet på en sjov og kreativ måde i den allersidste fase. Hvad har du unge frivillige i Foundation for Change nået de seneste fire år? Og hvad skal de nu?

Før og efter rejsen afholdes forberedelses- og formidlingskurser for deltagerne, hvor du vil blive rystet til rejsen og til at blive en del af projektet. Desuden vil der være afsat tid til at fundraise penge til dine rejseudgifter.

Du skal være fyldt 18 år for at deltage.

HVORNÅR & HVOR LÆNGE

11 dage (inkl. rejsetid) i/omkring uge 42 i oktober 2017. Foreløbige rejsedatoer: 11.-21. oktober, 2018.

Forberedelsesweekend: 21.-23. september (i Aarhus)
Formidlingsweekend: 2.-4. november (Aarhus)

BUDGET

Ca. 6900 kr. Du får selv muligheden for at fundraise penge til dine rejseudgifter, hvilket vi hjælper dig med på forberedelseskurset.

Prisen er ekskl. udgifter til forberedelses- og formidlingskursus samt diverse udgifter til vacciner og medicin.

ANSØGNING

Ansøgningsfrist er onsdg d. 1. august 2018. Vil du ansøge om deltagelse på rejsen, kan du hente ansøgningsskemaet her og derefter sende det udfyldt til rejsud(a)MinglabarMyanmar.dk.

KONTAKTPERSON

Helene Juhl: 51542366 / rejsud@minglabarmyanmar.dk.