Myanmar Outdoor: Vinter 2018

Det er blevet tid til en lidt anderledes tur end de tidligere vi har arrangeret til Myanmar. Når kalenderen står på vinter og kulde kan du pakke rygsækken og tage med til Myanmar på Outdoor Rejse.

På denne tur skal vi sammen med unge fra Myanmar have fokus på at opleve naturen og det lidt mere simple turliv. Det endelige program er endnu ikke færdigt, men vi skal ud at vandre, overnatte ude og møde unge engagerede myanmarer, der på den ene eller anden måde er engagerede i deres lokalsamfund.

Efter rejsen bliver du en del af holdet af frivillige, der sammen er med til at formidle Minglabar Myanmar på en sjov og kreativ måde. Du får altså rig mulighed for at sætte dit præg på oplysningskampagnen. Med dette for øje afholdes både før og efter rejsen forberedelses- og formidlingskurser for alle deltagere. Her vil du blive rustet til rejsen og til at blive en del af projektet. Du forventes som rejsedeltager at deltage på begge kurser.

Du skal være fyldt 18 år for at deltage på rejsen.

HVORNÅR & HVOR LÆNGE

Ca. d. 26. januar – 11. februar 2018. (12 dage (inkl. rejsetid) i og omkring uge 5-6 i 2018).

Forberedelseskursus: 19.-20. januar 2018

Opsamlingskursus: 24.-25. februar 2018

BUDGET

6900 kr. Du får selv muligheden for at fundraise penge til dine rejseudgifter, hvilket vi hjælper dig med på forberedelseskurset.

Prisen er ekskl. udgifter til forberedelses- og opsamlingskursus samt diverse udgifter til vacciner og medicin.

ANSØGNING

Ansøgningsfrist er mandag d. 23. oktober 2017. Vil du ansøge om deltagelse på rejsen, kan du hente ansøgningsskemaet her og derefter sende det udfyldt til rejsud@MinglabarMyanmar.dk.

KONTAKT

Rejseleder: Andreas Gammelgaard Lauritsen (andreas@minglabarmyanmar.dk)

Laura Bjørg Serup Petersen: 6166 7641 / rejsud@minglabarmyanmar.dk.

 

Q&A

Q: Hvor er det lige præcis vi skal hen?

A: Lige nu peger pilen på området omkring Kalaw og Inle Lake i Shan staten. Det er et imponerende naturområde, og et af de steder hvor det faktisk arrangeres ture for turister. Det er nemlig ikke bare lige.. ;)