Dialogrejse: Januar 2017

Dialogrejse med Minglabar Myanmar og Danmission

Pagoder af guld, munke i safranrøde rober, duft af røgelse, lyden af klokker.  I Myanmar er Theravadabuddhismen majoritetsreligionen og udgør en væsentlig del af landets kultur, men også Kristendom, Hinduisme og Islam er del af landets religiøse virkelighed. Sameksistensen mellem disse religioner giver både anledning til synergi og splittelse.

På religionsdialogrejsen får du et unikt indblik i det religiøse landskab i Myanmar. Vi skal besøge forskellige religioners helligsteder, undersøge deres praksisser og være i dialog med mennesker af forskellige religioner. Vær forberedt på at få dit eget ståsted udfordret – måske får du endda inspiration med hjem til brug i vor danske, multireligiøse kontekst.

Efter rejsen kan du blive en del af holdet af frivillige, der har til opgave at formidle projektet på en sjov og kreativ måde, hvor du får rig mulighed for at sætte dit præg på oplysningskampagnen. Med dette for øje afholder vi både før og efter rejsen forberedelses- og formidlingskurser for deltagerne, hvor du vil blive rustet til rejsen og til at blive en del af projektet. Desuden vil der være afsat tid til at fundraise penge til dine rejseudgifter.

Turen vil blive ledt af dialogkonsulent Agnete Holm fra Danmission samt Helene Juhl og Laura Serup Petersen fra Minglabar Myanmar.

Du skal være fyldt 18 år for at deltage.

 

Hvornår & hvor længe?

26. januar – 5. februar (inkl. rejsetid).

Forberedelsesdag: 7. januar på Nørre Allé 29, 8000 Aarhus C.

Opsamlings- og formidlingsdag: 25. februar på Nørre Allé 29, 8000 Aarhus C.

 

Budget

6900 kr.

Prisen er ekskl. udgifter til forberedelses- og formidlingskursus samt diverse udgifter til vacciner og medicin.

 

Ansøgning

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 22. november 2016. Vil du ansøge om deltagelse på rejsen, kan du hente ansøgningsskemaet her og derefter sende det udfyldt til rejsud(a)MinglabarMyanmar.dk.

 

Kontaktperson

Helene Juhl

Mail:  helene_juhl@hotmail.com / Mobil: 51542366