Støtter af projektet

Minglabar Myanmar – Fundament for Forandring kan ikke laves uden hjælp udefra. Vi har modtaget hjælp til formidling, rejser og Youth Hub’en i Myanmar fra en række steder.

DanidaSponsor_Danida_70x149px.jpg

Gennem Danida har vi fået støtte til oplysningsarbejdet i Danmark.

Danida er betegnelsen for Danmarks udviklingssamarbejde, som er et aktivitetsområde under Udenrigsministeriet.

DUF

image_previewGennem DUFs Pilot Projekt-midler har vi fået støtte til oprettelse og drift af Youth Hub’en i Yangon, Myanmar.

DUF er en service- og interesseorganisation for 71 ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.

Cisu

26ed349-300x193CISU har støttet formidlingen af projektet ved at give os mulighed for at udlægge en række geocaches i Danmark. Læs mere om det her.

CISU er en sammenslutning af flere end 280 folkelige, danske organisationer, der alle er engagerede i udviklingsarbejde – enten som deres hovedformål eller som en del af deres aktiviteter.

Folkekirkens Nødhjælp

unnamedFolkekirkens Nødhjælp støtter formidlingen af det internationale arbejde i KFUM og KFUK og støtter herigennem oplysningskampagnen for Minglabar Myanmar – Fundament for Forandring.
Folkekirkens Nødhjælp arbejder særligt i Afrika og Asien, og sætter i arbejdet fokus på rettigheder og ligestilling i tæt samarbejde med lokale partnere.

Læs mere på Folkekirkens Nødhjælps hjemmeside.