Foreningerne bag

Minglabar Myanmar er et partnerskab mellem en række forskellige organisationer. De to primære er FDF og KFUM og KFUK i Danmark. Vi samarbejder med Danmission, Shalom Foundation, Silkeborg Højskole, Myanmar YMCA og Myanmar YWCA i projektet.

KFUM OG KFUK I DANMARK

MKKFUM og KFUK i Danmark er en kirkelig børne- og ungdomsorganisation, der arbejder med lokale aktivitetsmiljøer, festivaler og lejre, samt globale fællesskaber. KFUM og KFUK har en dialogisk kristendomsprofil, hvilket betyder at dialog og rummelighed er i centrum. Formålet er at børn og unge skal vide at de kan tro på Gud og at Gud tror på dem.
KFUM og KFUK i Danmark er en del af de to verdensbevægelser YMCA (KFUM) og YWCA (KFUK) og er dermed en af verdens største børne- og ungdomsbevægelser.
Læs mere på KFUM og KFUKs hjemmeside

FDF

FDFskjold_bred_sort_rød_v2Frivilligt Drenge og Pige-Forbund (FDF) er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation. Kernen i FDF er fællesskabet, både for børn og voksne. Det at lege, hygge, grine og tale sammen, og at blive mødt med respekt uanset baggrund, alder eller evner. Vi tror på potentialet i hvert enkelt menneske, og det præger den måde, vi er sammen på.
I FDF møder børn og unge engagerede voksne, der har en holdning til livet. FDF bygger på et kristent livssyn, og vi forsøger at formidle de kristne fortællinger og værdier på en måde, der er relevant for moderne børn, unge og voksne. Det er vigtigt for os, at der både er plads til tro, tvivl og ikke-tro.
Læs mere på FDFs hjemmeside