Fotokonkurrence

Fire fantastiske år med Minglabar Myanmar – Fundament for Forandring er snart gået. Som bekendt siger et billede mere end 1000 ord. Derfor udskriver vi vores egen lille fotokonkurrence. Alle kan deltage, uanset om du har været i Myanmar eller ej. Har du mødt projektet på den ene eller anden måde, og har et godt billede, så send det til os!

Bedste naturbillede

Det bedste billede fra “Det gyldne land”

 

Bedste projektbillede

Det bedste billede til at beskrive “Minglabar Myanmar – Fundament for Forandring”

 

Frivillighed i DK og MM

Det bedste billede til at fortolke “frivillighed” både i Danmark og Myanmar

 

Bedste formidling

Det bedste billede taget i DK i forbindelse med Minglabar Myanmar.

 

Send dit bidrag senest den 6. september på en mail til konkurrence@minglabarmyanmar.dk. Det skal tydeligt fremgå i hvilken kategori du gerne vil deltage. Det er tilladt at sende bidrag til flere kategorier.

For at deltage i konkurrencen skal du acceptere, at vi får trykt de bedste billeder til udstilling og salg til fordel for Minglabar Myanmar – Fundament for Forandring. Billederne vil altid vises med tydelig angivelse af fotografen, hvis det ønskes.

Bidrag bedømmes ud fra en god historie om billedet og billedkomposition. Der er ikke særlige krav til hvilket type kamera du har haft i gang, men det er klart at det optryk vi kan lave kommer til at afhænge af billedkvaliteten.

De bedste billeder trykkes og tages med til udstilling på Danmissions repræsentantskabsmøde i september.

Vindere i de forskellige kategorier findes på MingLAB den 22. september. Vinderbillederne udstilles på både KFUM og KFUKs og FDFs landsmøder i november. Vinderne vil også blive offentliggjort her på hjemmesiden og på Facebook.