Evaluering

Minglabar Myanmar – Fundament for Forandring blev skudt i gang i november 2014 og sluttede i november 2018. Det har været 4 år, hvor Myanmar er gået gennem en stor udvikling. Der er dannet nye relationer på kryds af landegrænser og organisationsskæld. Ideen om en Youth Hub, et mødested for unge, af unge, har slået rod i Myanmar. Unges stemme bliver i højere grad hørt i organisationerne. Det øvrige arbejde, som er blevet støttet, bæres videre af vores partnerorganisationer, som i forvejen har stået for dette.

 

Med afslutningen af Minglabar Myanmar – Fundament for Forandring, tager en ny gruppe hul på at udforme et nyt samarbejde, for at kunne bevare relationerne mellem YMCA og YWCA i Myanmar og KFUM og KFUK, og FDF i Danmark. Den nye er primært forankret under KFUM og KFUK’s udvalg for Globale Fællesskaber, men er åben for alle interesserede. Kontakt Astrid Møller Bedsted (astridbedsted@kfum-kfuk.dk) for at høre nærmere.

 

Der er desuden et konceptpapir om Youth Hubben under udarbejdelse, som kommer til at kunne tjene som inspiration for lignende arbejde andre steder og i andre sammenhænge.Har du yderligere spørgsmål efter at have læst evalueringen her, er du meget velkommen til at kontakte en af projektets tidligere forpersoner, Mona Solsø Holm og Andreas Gammelgaard Damsbo:

 

Mona Solsø Holm: monasolsoe@gmail.com
Andreas Gammelgaard Damsbo: agdamsbo@protonmail.com

 

Evalueringsrapport


Hent evalueringsrapporten her.

 

Evalueringsvideoer