Banan-snack

En lækker snack, som let kan laves inde eller ude. Den varme olie skal man være lidt varsom med, men de små kan sagtens hjælpe til.

Hent opskriften her: Banan-snack fra Myanmar

Det skal du bruge

  • 5 bananer
  • 4 dl hvedemel
  • 2 dl kokosmel
  • ½ dl sesamfrø
  • 1 tsk. salt
  • 3 tsk. sukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 dl kokosmælk
  • 2,5 dl vand
  • 2 l fritureolie

Sådan gør du

Dejen blandes i en stor skål.

Bananerne skæres ud i 2-3 cm brede skiver eller stave og blandes i dejen.

Skiverne tages op af dejen enkeltvis med en ske og steges i olien. Pas på med plastikskeer i den varme olie.

Bananstykkerne vendes undervejs med en metalske til de er lyse brune over det hele. Fisk stykkerne op med en hulske, og læg dem på fedtsugende papir.

Vent lidt med at spise dem til de er kølet lidt af.
Forslag: Servér med flormelis eller is og prøv evt. andre slags frugt end banan.¨

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *